Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarországi Bitlisz-tagadók honlapja

 

 

In medias res kezdeném azzal, hogy olyan nevű együttes, hogy Bitlisz, sosem létezett. Az angol titkosszolgálat egyik különleges egysége képzett ki zeneileg néhány fiatalt (titkosügynököt), kitalálta a fizimiskájukat és a drogfogyasztás fellendítése céljából propaganda-eszközként használta a közben divatossá „csinált” zenekart.

Egyesek most minden bizonnyal felröhögnek, mivel bakelit-gyűjteményükben számos dédelgetett Bitlisz lemezt őrizgetnek. Meglehet. De a sajnálatos tény az, hogy ezek a felvételek, vagyis ezek a lemezek egytől egyig közönséges hamisítványok. Nekem is van otthon Bitlisz lemezem, legnagyobb megdöbbenésemre, amikor egyik barátomat 1x meglátogattam, nála is megvoltak ugyanazok a lemezek. Ezek után kell-e ennél egyértelműbben bizonyítani, hogy a lemezek nem eredetiek?! Nyilván akadhat még köztünk olyan is, aki élőben látott „Bitlisz koncertet”. De kérdem én, vajon leigazoltatta a fellépőket? Hát akkor meg mitől olyan biztos benne, hogy az ott látott zenekar valóban a Bitlisz volt? Bele volt írva a személyijükbe, hogy pl. XY, a Bitlisz énekese, gitárosa, dobosa, stb? Egyértelműen nem!

 

Mik a további bizonyítékok? Számos bizonyítékot tudunk felmutatni, amik egyértelművé teszik, hogy amit mi az eredeti Bitlisznek hiszünk, az valójában egy hamisítvány. Nézzék csak meg a borítókon a felvételeket! 5 gombafrizurájú bohóc: lesír róluk, hogy a titkosszolgálat fizetett bérencei. A legegyértelműbb bizonyíték azonban a John Lennon álnéven ismert ügynök (eredeti neve magyar származása miatt: Kínai László) halálának titokzatos körülményei. Lennon (Kínai) ugyanis eltökélte, hogy mindent kitálal. Ezért az óriási hibáért az életével fizetett, ez elég nagy címlet volt akkoriban az ismertsége miatt, nem is tudtak belőle visszaadni! Mint tudjuk, az angol titkosszolgálat tette el kéz alatt láb alól, nehogy kiderüljön, hogy az egész Bitlisz-sztori nem más, mint egy propaganda-kreálmány, ami a drogbizniszt volt hivatott fellendíteni a rock and roll égisze alatt. (Megjegyzem, hogy az egyik kazincbarcikai koncertjükön 1962-ben az "Egyél Te is drogot!" felirat volt olvasható a színpad mögött kifeszített óriási vásznon.)

Nem mellesleg zeneileg képzett füleknek egyértelmű, hogy a „Bitlisz” zenéje a maga nemében egy egyszerű tingli-tangli zene, itt ott hamis énekszólamokkal megspékelt felületes „produkció”,  melyről azonnal felismerhető, hogy szoros határidőre, a minőség rovására dolgozták ki.

 

Sajnálatos tény, hogy az angol alsóház idén törvényjavaslatot terjesztett be, melyben hivatalosan követelik a Bitlisz-tagadásnak a törvényi retorzióját! Nem csoda, nagy kultúrport verne fel, ha kiderülne a témáról az igazság.

 

Várjuk azok jelentkezését:

 

-         akik tanusítják, hogy olyan zenekar, hogy Bitlisz, valójában sosem létezett

-         akik tanusítják, hogy a kiadott többmillós példányszámú hanghordozók egytől egyig gyenge hamisítványok és egymás leklónozott másolatai

-         akik még annak idején ismerték Kínai Lászlót az ELTE Bölcsészkaráról

 

Kérjük a tanúkat, hogy feljelentéseiket a hozzászólásokba írják be!

 

Köszönjük: MBT

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

monnyon le!

(falschfrau, 2010.02.16 14:58)

követeljük, hogy édelmann monnyon le!

sutiemcsi@t-online.hu

(zutika, 2008.08.05 16:21)

Én szeretném feljelenteni Édelmann László bólyi lakost, hogy pszihoszomatikus gyógyszereken él, és kereskedelmi mennyiségű jövedéki terméket fogyaszt mellé. Ettől teljes szklerózis multiplekszben szenved. Azzal a hazugsággal jár át Villányba kerékpárral, hogy "le szeretne fogyi". A valóság pedig az, hogy a Bólyban hamísított bikfic lemezeket árulja, teríti. Azzal a marketing dumával hitegeti a jóindulatú, hiszékeny becsületes állampolgárokat, hogy a Kínai Laci a kis piros zongorán tanult játszani, amit most ő tart a kezében. A kérdésem, az, hogy hogy került oda hozzá? Ha igaz amit állít akkor ő is titkosügynök. Emellett dzsedi tanfolyamot akart indítani, de szerencsére vannak még jóérzésű emberek. Azért nem jár dolgozni néha, mert fáj a dereka. kérdés: mitől fáj. Válaszom a következő: a bikfic együttes hamis bakelit és Cd lemezeinek súlya megviseli szervezetét. Talán még horvátországszágba is exportálja a hamisított hanganyagokat.