Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HOVÁ TŰNTEK AZ INKÁK ? (Rejtély megoldva)

Ha vkit érdekelne a származásom..:

Apám inka volt, de nagyapám méginkább! Dédapám a leginkább!!!

A családfám visszamenőleg nagyon el van inkásodva. Ez az ún. negatív elinkásodás.

Manapság ez elég gyakori jelenség, állítólag az ivóvizekbe tett szennyezés okozza, de legalábbis felgyorsítja az amúgy természetes folyamatot. Egyenesen arányos a tobozmirigy elmeszesedésével. Ha valakinek meszes a toboza, az nagyon inka. De inkább D-inka. Még van is egy mondás: te, ne legyél már ennyire inka, te dinka!

Anno az inkák sem tűntek el, csak annyira elinkásodtak, hogy az volt a csúcs. Aki nem volt eléggé elinkásodva, az nem is látott belőlük semmit. De más "tudósok" szerint egyszerűen csak az történt, hogy az egyik nyáron olyan cefet meleg volt, hogy INKÁBB leléptek északra. Illetve felléptek. Vagyis északon léptek föl..., mint eszkimók. Vagyis ha valaki az inkák nyomába eredne, az keresse őket inkább az eszkimók között.

Mellékesen jegyzem meg, hogy az ősi inkák között volt Pál apostol korábbi inkarnációja (INKA-R-NÁCIÓ !!!) (az "R" jelenti a "replika", vagy "re-play"-t a kifejezésben!) (a szerk.)... szóval ez a Pál inka találta fel a pálinkát, amit saját magáról nevezett el, de ezt az ősi tudást is elhallgatják előlünk. (Mint még oly sok lényeges dolgot)

 

-AG-

 

Lapzárta után érkezett a szerkesztőségbe egy lakossági bejelentés, miszerint csőtörés vagy  a vízellállátás akadozása esetén nem szabad az újra üzembe helyezett csőhálózatból az első 10-20 liter zavaros vizet még a kutyának se adni, mert a kutyák ettől hirtelen teljesen elinkásodhatnak. Sajnos a bejelentő kutyáján már nem lehetett segíteni, örökre elinkásodott. Ugatás helyett pl. csak "uff-og" (így: uff-uff, uffuff-uff, stb)...

Lsd. fotó: képgaléria: az elinkásodott kutya

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.