Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 NAGYON AKTUÁLIS HÍREK:

 

ÜBERFASZA, HOGY MIKÖZBEN A VILÁG ÖSSZEDŐL (RÁJA IGYENEST MOGYORÓSZAGRA!), A TV-BEN MEG TÁNCIKÁLNAK MEG SAKÁL-MÓDJÁRA VINNYOGNAK (VAGY ÉNEKELNEK?)ORRBA-SZÁJBA. ENGEM PL. NAGYON ELSZÓRAKOZTAT, FŐLEG A REKLÁMOK. KEDVENCEM A 244%-OS TÉHÁEMMEL SZIGNIFIKÁLT PÉNZLÖLCSÖN. MÁR RÉG ODAROHANTAM VOLNA, CSAK NINCS BENZIN A TANKBAN. (merthogy szegény ember tankkal jár)

Belföldön történt: Tömegoszlatás Belgával. Egyes hírforrások szerint a hétvégi randalírozókat sikerült annyira megzavarni a helikopterekről bejátszott "...mit kíván a magyar nemzet? magyar nemzeti hipp-hopp-reppet..." szövegű Belga dallal, hogy zavarukban hirtelen azt sem tudták, hogy most eldobják-e a kezükben égő molotov koktélt vagy sem. mivel jópáran annyira leblokkoltak, hogy ráégett a kezükre a koktél, ezért mindenki lehajtott fejjel egy kis kavicsot rugdosva hazasomfordált és megnézte otthon a Balázs-sót*. Ezzel kiteljesült a kormánysiker, mindenki happy, jövő héten pedig adócsökkentés várható.

*© plagizálva Hunyadi Spenót-tól

 

Külföldön történt:

Meghalt Ziaul Hakk.

Reza Pahlavi és Babrak Karmal megállapodást írtak alá, hogy nappal többé soha nem törnek be egymás rezdenciájába.

  

 

Gazdaság: tőzsdetipp: érdemes nagy tételben vásárolni olyan részvényeket, amiknek a közeljövőben megtöbbszöröződik az értéke. főként azokat a részvényeket javasoljuk, amiknek a leginkább megtöbbszöröződik az ára. ha van olyan részvény aminek pl. megtízszereződik az ára, és mellette van egy olyan, aminek meg8szorozódik, érdemes a meg10szerezedőt választani. ilyen részvények például:... őőő..nemtom. otp?

 

Sport: a hétvégén kiderült, hogy a tüntetők kőhajításnyira megközelítették a rendőrsorfalat. az aranyérem ezúttal Budaházyé, de még keresik. díjátadás a gyorskocsi utcai sportklubban.

Időjárás: időjárás a kormány utasítására ezen a héten nem lesz. helyette tombolát rendeznek a fővám téren (Tombola Fővám tér címmel). de aki szelet vet, az vihart arat. A tombola fődíja zsákba-vihar (tombola-vihar).  

Távlati előrejelzés: A jövő héttől esőzések várhatóak változó intenzitással és meg-meg élénkülő széllel. Az eső elvonulása után ki fog sütni nap, mérséklődik a szél, de itt-ott még lehetnek nagyobb széllökések. A hajnali órákban köd várható és hidegebb is lesz, mint napközben. Estére újabb lehűlés várható. A felhőzet néhol megnövekszik, de eső csak szórványosan várható. Összefoglalva: fronthatások miatt az időjárás egész évben  igen vátozékony lesz, számíthatunk meglepetésekre is.

AZ IDŐJÁRÁST KÍVÁNSÁGÁRA MÓDOSÍTJUK

/cikkek/idojaras-rendeles

 

Eltűnt személyek: ma 11:00-ig senki nem tűnt el, de délutánra főként a dél-nyugati országrészben szórványos eltűnések várhatók. holnap rövid időre mindenki eltűnik, de mivel mindenki a maga eltűnésével lesz elfoglalva, ez nem lesz befolyással a közérzetünkre (kivéve reuma, aki reumás, az egy kicsit jobban eltűnik)

 

 

 FELHÍVÁS:

 

Kedves Barátaim, és Emberek! 

Eljött az idő, hogy elétek tárjam az igazságot. A 3 csillagot követve megszületett a Virtuális Házmester (fedőneve: Panelsámán), aki a mai napon szabadon lett engedve a neten belül. Feladata, hogy eljuttassa az emberi agyakba mindazokat a kulcsfontosságú információkat, melyek segítenek az ún. "világkormány"  korlátlan hatalmának kialakulását megelőzni. Ez a már létező, színfalak mögötti árnyékhatalom egy centralizált, manipulálható és ellenőrizhető börtönt hozott létre ebben a világban az emberi elme számára. Ez a titkos szervezet félrevezetéssel, hazugságokkal és manupulációval mára mérhetetlen vagyonra és hatalomra tett szert. Hogyan? Úgy, hogy pénzügyileg eladósították a világ jelentős kormányait, a kormányok adósságterhei mára oly  mértékűek lettek, hogy az adott kormányon belül indiferens, ki és milyen törvényeket hoz. Minden létező eszközzel, az oktatásügytől az egsészégügyig azon fáradoznak, hogy buta legyél, betegség és egészség között lavírozz és keveset gondolkozz, de mindenek előtt a lehető legtöbb adót fizesd! Háborúkat gerjesztenek, mert ez katalizátorként hat a kormányok hitelfelvételére, ami legfőképpen az ő érdekeitket és gazdagodásukat szolgálja. Az emberi élet nem számít! Mindennapjaidban a tv-műsorokkal és a napi sajtóval tompítják le az agyadat.  Tartsd távol magadtól ezt a fertőt, szabadulj meg a tv-dtől! Felmerül a kérdés, hogyan lehet ez ellen védekezni.  Ezeket a válaszokat fogja elédtárni a HÁZMESTER.

 

Jelenlegi elsődleges hosszútávú feladat: 

minden erőnkkel harcolni kell az ellen, hogy testünkbe rádiófrekvenciás chip-et ültessenek be! Ne nevessetek!  Ezek a chip-ek bankkártyákban, személyi igazolványokban és útlevelekben már léteznek. Nagy erőkkel fáradoznak azon, hogy ilyen csipeket minden emberi testbe beültethessenek, mégpedig annak látszatát keltve, mintha mindezt mi emberek akarnánk. Céljuk: a TÖKÉLETES KONTROLL ÉS MANIPULÁLHATÓSÁG. Ne engedjük!!! 

(Ma még lehet, hogy mosolyogsz ezen, de 10 év múlva nem fogsz!)

 

http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908

 

 

s©h

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

NO SMOKING!!!!

(Te ez Igazi, 2008.06.08 20:25)

http://www.myspace.com/emirkusturicathenosmokingorchestra

Szóló...

(Beams Jond 700, 2008.06.08 20:23)

Szeretnénk Veletek tudatni, hogy nagyon tetszik az ötletetek amit itt csínáltok. Mi egy Hírekkel foglalkozó Ügynökség vagyunk és keresünk újabb partnereket akik ennek az üzletnek a jövöébe is képesek belelátni. Mivel tudjuk hogy a Szisztémánk Kulturájának lerombolóji azok a Hírek melyek a tagbaszakadt szerencsétlen nénit meg bácsit félemlítik csak azért van hogy több ráncoldó kezeléseket, szereket és ráhordható vegyületeket (nem beszélve a kiült vörös nöi seggröl, ami a tévénézés közben keletkezett) hozzanak forgalomba. Ha ezeket a tényezöket hozzátesszük ahoz a hírekhez melybe épp egy gyermekgyilkos öl, vagy mészárol valaki valahol egy egyszerü nöt, aki véletlenül lenyelte a narancsböroldóját és ezért minden zavarja körülötte (és a legszívesebben valahol egy gang-bang-ban tenné inkább az egekbe lábait...)...
szóval ez a célosztály már elöreláthatóan kihalóban van, ezért keresünk olyan híreket, melyek arról szólnak hogy milyen erös a növekedése egy egyszerü növénynek mely gyógyhatással is van - és nem is olyan veszélyes mint ahogy a régi hírkonyhák megírták - na meg nem beszélve arról hogy a fák helyett használható!!! söt olajat is ad amit még jármüvek meghajtására is használhatók!
...na szóval ilyesmi dolgokra vágyik a jövö közönsége és ehhez kellenek kb ezer-milliárd-hír a következö 4 évben!
MINDENT BELE BRINGÁS!

OVOSZ :)))))))

(BÁLNAEVŐ, 2008.04.03 12:50)

NEMNEM

(WAHORNÉ, 2008.04.03 12:49)

SÉ OAT FOOK SZÓÓZNI

....

(Vahorn, 2008.04.03 11:19)

és é olyat fogok szólózni...

ma-holnap

(antisztár, 2008.04.03 11:19)

holnaptól megy az antisztár a tévében! se védett se nézett, csak neked! ma még csak foltokban, de holnaptól már a boltokban!

csampion

(ovosz evömüvész, 2008.04.03 11:15)

én vagyok a csampion! kevesztben átszelem a budai hegyet, miközben egy kétkilós kenyevet számban tartok! aztán belehavapok és lenyelem! utána egy kvokodílt a favkán kapok és annak is lehavapom a fejét! mert ÉN vagyok a csampion!

Hiba

(Játékvezetö, 2008.04.03 02:19)

ide tatozik a kenöcs beszólása. elnézést mindenkitöl!

mé nem sikkasztottál eleget

(SCHREINER Történelemtanár István, 2008.03.22 13:18)

és ez még mind semmi! alighanem a táncsics m. téren ma lesz megtartva az idei 44. preparababrakabaré sas józsef kiszabadítása céljából. szponzor: cini. aki velünk van, annak kezében fekete vattacukor legyen, abban nem látszik a muslinca meg a korom.

Kalócka

(Petres Dodi, 2008.03.20 11:08)

A szélhámozók világbajnoksága lesz a népstadion tornácán nagyon hamarosan. Induló Díj nincs Vihar lesz de az haggyám! ne felejtsd kézi pumpás tüzoltódat magaddal hozni ott nincs! Német agarak fogják indítani a futamot! locsolás helyett hétfö délelött a RAJT! szárított bolhák és fanyál higitó szirup ingyen van NE HOZZ!! Köszönjük elöre is részvételed! ìgy nem lesz minden kanyarban tampon reklám mint tavaly!