Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FOOD-DEALER KFT

 

Egy pasas nemrég 30 millió dollárt fizetett egy űrutazásért, tehát ő egy úgynevezett űrturista. Az ilyenekből nagyon kevés van a világon.

Ezt kihasználva alapítottam meg legújabb vállalkozásomat, mely ritka és egyedülálló gasztronómiai termékeket kínál az igényes, de fizetőképes vásárlóknak.

A cég totális illegalitásban működik, a termékek beszerzése,  előállítása és értékesítése rendkívül macerás, mivel abszolút "tiltott kajákról" van szó.

Nagyjából ugyanúgy terjesztem az étket, mint a drogot a drogdílerek

 

Első termékem az "ŰRTURISTA-SZALÁMI"

 

 

A szalámit grammra adom: 1 g űrturista-szalámi 1.000.000 dollárba kerül!

 

Az ár azért ilyen „magas”, mert jónéhány törvényt meg kell szegni ahhoz, hogy az áru előálljon. Nem részletezem, de elég az hozzá, hogy először is titkosszolgálati eszközök és nagy létszámú apparátus segítségével be kell cserkészni egy űrturistát, el kell kapni, fel kell hízlalni majd le kell vágni és szalámit kell előállítani a húsából... Ez nemzetközileg megszervezett akciót igényel, mert a hízlalást van, hogy kenyában végzik, a vágást pakisztánban és a feldolgozást pedig teszem azt katmanduban. Természetesen a „laborok” minden esetben szupertitkos föld alatti létesítmények! Aki ezek után sokallja az árat, az vegyen a tesco-ban normál turista szalámit 800 ft/kg-os áron és egye azt. Megjegyzem, hogy az a turista nem más, mint igénytelen és gyenge hamisítvány, nemhogy az űrturistákhoz, de a normál mezei turistákhoz sincsen semmi de semmi köze!!! Közönséges sertéshúsból van, így aztán könnyű párszáz ft-ért előállítani kilóját!

 

Ha rendelnél, vagy ismerőseid között akad olyan, aki kedvet kapott, csak hívj éjjel-nappal!

A szállítási határidő 6-8 hónap, előleg 50%.

 

 

Üdvözlettel :

 

 

Food-Dealer Kft.