Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Doki!

 

 

Feleségem 10 év házasság után rájött, hogy buzi akar lenni és szilárd elhatározása, hogy Indokínában férfivé operáltatja magát. Mit tegyek?

 

Béla

 

-------------------------------------------------

Kedves Béla!

 

Házasságuk harmóniájának megőrzése érdekében öt, azaz 5 lehetőséget látok:

 

1/ fogadja el a helyzetet és legyen Ön is buzi, így továbbra is megőrizhető kapcsolatuk harmóniája. De vajon ki fog főzni és takarítani egy ilyen felállásban? Főleg, ha Ön csak egy színlelt buzi!

 

2/ feleségét kompromisszumra kényszerítve –ha már ragaszkodik az átoperáláshoz- legalább a buzi részről le kell beszélnie! Ebben az esetben lehetnek pl. barátok. Közös csajozások és kocsmázások, takarítások, házimunka, stb elhalasztása, stb., stb., stb. Gondoljon csak bele, 10 év házasság után nem is biztos, hogy rossz csere lenne! Ha ez a verzió az Ön számára nem elfogadható, akkor ha Ön párhuzamosan nővé operáltatja magát, egy szerepcserével továbbra is megőrizhető kapcsolatuk harmóniája, de feleségét ebben az esetben is feltétlen le kell beszélnie mindennem buzulásról!

 

4/ színlelje, hogy Ön meg rájött, hogy leszbi, operáltassa magát nővé és beszélje le a feleségét (immáron férjét) a buzulásról! Így egy szerepcserével továbbra is megőrizhető kapcsolatuk harmóniája

 

6/ cserélje le ezt a buzi kurvát és keressen magának egy normális nőt!

 

9/ ezt a nőt még addig meg kell ölni, mielőtt magas költségekbe nem veri Önt ezzel az idióta átoperáltatással

 

Doki

 

-----------------

Nana! csak óvatosan azzal a 9-es ponttal! A harmónia csak úgy őrizhető meg, ha van alibije és nincsenek tanúk! Azzal azonban vigyázni kell, hogy sok férfivé operált buzi feleséggyilkos vált buzivá a lelki teher miatt, így ez zsákutca lehet. Javasolnánk egy dögös anonim női bérgyilkost, aki a későbbiekben segít feldolgozni a traumát és ezért odaadó szertője lesz.

 

InternetRendőrség (IR)

 

-------------------------

Sajnos tapasztalatból mondhatom, hogy a dögös anonim női bérgyilkosok között nagyon sok a buzi! :(

Tavaly például nekem is fel kellett bérelnem egy leszbi férfit, hogy kinyírja a buzi női bérgyilkost, aki már az agyamra ment az állandó takarításaival, de nem sikerült az akció, mert ezek közben egymásba szerettek, így én kénytelen vagyok magamat össze-vissza opreráltatni  hol férfivá, hol meg nővé. Függően attól, hogy mikor melyik degenerált van otthon. Amikor mindkét totál hülye erkölcsi antiplazma otthon van, én főzök és takarítok. Elegem van! Erre az ide-oda operálgatósdira persze állandóan rámegy az egész nyugdíjam! Kész téboly! Idéntől kénytelen leszek magam elvégezni a beavatkozásokat a 13. havi nyugdíj elvonása miatt. Ráadásul már a TB sem támogatja sem az intézményes-, sem a házilag elvégzett beavatkozásokat! A FIDESZ-re fogok szavazni, mert azok támogatni fogják (állítólag).

 

egy hasonló helyzetben lévő férj

-----------------------------------

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Guidelines reaction, sailors respected referral chondrosarcoma.

(isilevagiodou, 2019.04.19 23:17)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> hng.voxy.bringazz.eoldal.hu.ckz.xr http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

a harmadik nem

(jonivejszmüller, 2009.05.14 12:34)

A MEGOLDÁS: TARZANVÍZ!