Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Üzleti ajánlat barátomnak
(avagy van ennél jobb ajánlat, amit életedben hallottál?)

Tudod ki járt itt? A zsiborás!

Nem a kapus, hanem az az ember, aki zsiborát árul. Ez olyasmi, mint a rekettye, csak kicsit ferdén nő, a különbségek meg át vannak hidalva lejtős ösvénnyel.
Így nőnek, már a magból. Nem kell hozzányúlni se, de nem is ajánlott, mert a csalánnál 1000x jobban csíp. Vagy inkább mar!
Volt akinek tőből lemarta a lábát, … de már elmúlt.

Na, ez mind nem igaz, de a lejjebb foglaltak szórul szóra!

Szóval ez a zsibora, egy egészen különleges növény! A legjobb benne, hogy a fotoszintézise olyan különleges, hogy sötétben világít, hidegben fűt, melegben meg hűt!!! Amúgy az íze sem rossz, csak nagy fasz, aki megeszi… vagy mégsem? Legalábbis, ha a terméséről van szó, akkor nem. Na ezt fogom most bővebben kifejteni!

A zsiborát mikor megöntözöd, akkor 8-10 óráig nem világít, csak hőmérséklettől függően hűt vagy fűt. Szerencsére télen pont úgy 20-22 fokot csinál, mérettől függően. Nyáron meg olyan 25-26-ot!
1-2 növényel, ami nem nagyobb egy kisméretű kaktusznál, ki lehet fűteni/hűteni + bevilágítani egy átlag méretű szobát. Este meg megöntözöd, és akkor a hálószobádban nem világít, vagyis tudsz tőle aludni, mint már említettem.
Szerintem van benne fantázia. Állítólag valami más bolygóról való a cucc...

Szerintem akár el is lehetne adni…

Ezekkel a tulajdonsággal csak a hím ivarú növények rendelkeznek, a női ivarúak csak a termést és a magot hozzák, vagyis gondoskodnak a szaporulatról.
Arra gondoltam, hogy piacra dobni csak a hímeket kéne, a női növényeket meg kéne taratni magunknak a biztos és folyamatos megélhetés érdekében.

Ezt a növényt nekünk találták ki! És ami még fasza, hogy pontosan 60 napig él (a hím), vagyis 2 havonta újat és újat lehet belőlük eladni.

Gondold el! Itt a magyar viszonyok mellett, ha azt veszed, hogy a téli hónapokban elfűtesz és elvilágítasz 2 havonta úgy 50-70ezret, akkor egy 40esért simán el lehet adni 1 zsiborát! Ja, és a levegőt olyan módon tisztítja, hogy csak na (erről majd később), ráadásul (és az egészben ez a legjobb, ha ezt elolvasod, rájössz, hogy amit eddig tudsz róla, annak ismeretében az egész növény csak egy hansznavehetetlen kóró, semmi más, mint egy alternatív tiszta energiaforrás!)

A lényeg, hogy van ennek a zsiborának egyfajta „szagtalan illata”, amitől a nők valami elmondhatatlan módon bezsongnak és állandóan szopni és kefélni akarnak!!! (És a férfiak is, de szerencsére azok nem szopni akarnak.)
Ami fantasztikus az egészben, hogy ezt az illat kibocsátó funkciót ki is lehet iktatni és be is lehet kapcsolni, de szerintem ezt a titkot csak a férfiaknak kellene elárulni mégtöbb pénzért! A csudijó az, hogy ha aktiváltad a zsiborát, 24 óráig nem áll le ezzel a szex aktivátor tulajdonságával, csak 24 óra elteltével a deaktiváló "kód"-ra. A 24 órán belüli leállítást csak az tudja, aki nevelte a növényt (vagyis mi). Ez a kód minden zsiboránál más és más, ráadásul naponta változik. Arra gondoltam, hogy sms-en történő átutalással lehetne szert tenni a leállítás módszerére. Gondold el, azért pár óra elteltével már tiszta ideg vagy, ha a nő még mindig szopni akar, neked meg már szó szerint a faszod kivan az egésztől! Így a deaktiválásra is lehet zsetont szedni... Vagy pedig kénytelen leszel áthívni az összes haverodat a maradék időre! Lehet, hogy ebből előbb-utóbb irdatlan nagy világméretű férfibarátság lesz... Nem zárnám ki. Attól függ, mennyit kérünk majd a leállításért, 1000 Ft-ot vagy 1 milliót... Ez a kérdés naponta kényünkön és kedvünkön fog múlni! Hát nem fantasztikus?

Különben van 1 szer (a Zsibora terméséből és vízből lehet előállítani), de az arányok szintén növény és dátum specifikusak, amit ha a levegőbe permetezel, a nők elfelejtik az egészet úgy ahogy van. Ez sem hátrány, ha úgy akarod...

Amit még nem mondtam, hogy az aktiválás/deaktiválás úgy megy, hogy ha valaki megrendeli ezt a funkciót, akkor neki saját részre kell nevelni a zsiborát, mert úgy indul be a folyamat, hogy rálehel, és úgy áll le, hogy még 1x rálehel. Ehhez az kell, hogy a növény nevelésekor a földbe kell juttatni 1 kevéske nyálat az illetőtől. Nem nagy dolog, főleg ha azt vesszük, hogy 2-3 nap alatt kinevelhető a növény!

Van 1 olyan nevelési módszer is, hogy az egész tapsra működik, ez esetben még mag állapotban rá kell tapsolni a zsibora magra 2x.
Jó vicc pl. ha 1 ilyet elviszel mondjuk színházba... Ha elkezdesz tapsolni, ott akkora orgia lesz, amekkorát még nem láttál!

Te! Én komolyan mondom, hogy ilyen növényt én még nem láttam! 1xűen beszarás!

Ja! És a zsibora termése bazi egészséges, tökre fiatalít, vitalizál, antioxidál meg minden és mellesleg az a mellékhatása, hogy nem zsongasz be a zsibora illatra! Ezt főleg nőknek lehet majd eladni, ha nem akarnak szex-rabszolgává válni, meg fogják venni, akármennyit is kérünk érte! De férfiaknak nem eladó a termés! Azt csak te meg én ehetnénk, mert így egyfajta szupermenek lehetnénk, akik amikor mindenki ordenáré módra csak kefélni akar, akkor mi, ha akarjuk, akkor nem! Így aztán azokat a nőket is meg tudnánk dugni, akik bevették a termést! Hogy miért? Mert mi lennénk az egyetlen normális ffi a közelükben, akik nem tapadnának rá a villanyoszlopra intenzív nemző-mozdulatokat végző alsótesttel. Aztán onnantól kezdve persze csak a hagyományos udvarlási formulákkal járhatnánk sikerrel az igaz (mivel bevették a termést), de pont ez a legjobb az egészben! Úgy is menni fog, annyi villanypóznát kefélő barom között garantáltan csak nekünk van esélyünk!

A zsiborás azt mondta, hogy összesen 10 magja van, mindössze ennyi van a földön! Holnap visszajön, hogy megveszem-e a magokat vagy sem. Igaz, hogy 200ezer db-ja, de sztem így is meg kéne venni az összeset!

Ha van kedved, beszállhatsz az üzletbe fifty-fifty alapon, de akkor holnapig küldj nekem 1 milliót!

Na? Van ennél jobb ajánlat, amit életedben hallottál?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

balek

(zen, 2012.10.18 11:00)

vettem zsibora részvényeket! átbasztak!

ez átbaszás... vagyis...

(cselovszki, 2010.02.11 15:36)

én szétvágtam egy ilyet pengével és nyomtatott áramkörök voltak benne, meg egy 43-as IC. made in china az egész...
de végül is működik, úgyhogy a lényeg teljesül. nagyon kellemes meleg van a lakásban és amikor az asszony kiment a garázsba, ráleheltem a növényre... hát ne tudjátok meg mit művelt velem a szomszédasszony! ilyet még nem pipáltam, de ő sem!

ügyes kis dolog ez itte... agyoteccik!

(Kalóckai, 2010.02.09 23:37)

kmfffffffffffffffffffffffffffffffffff!