Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A TARZANVÍZRŐL BŐVEBBEN

 A TARZANVÍZ

 

A tarzanvíz lelőhelye (ősforrása) egyelőre nem publikus. Annyit el lehet árulni, hogy a tarzan vízesésből ered (ez egy föld alatti vízesés valahol a déli féltekén, ezért fölfelé esik, de senki nem tudja pontosan hol van, még én sem).

 Hazánk észak-nyugati területe mellesleg meglehetősen gazdag tarzanvízben, emiatt a háttérben sajnos nemzetközi (és intergalaktikus!) konfliktusok vannak kialakulóban különféle rejtőzködő bankárdinasztiák (és bolygólakók) között (nemzetközi- és galaktikus pénz-oligarchia). … de ez várhatóan nem lesz benne a fókuszban…, legfeljebb az eltűnt kutyák és a 4 perc alatt kikelő csibék.

 A tarzanvizet nyilvános körökben először a Johnny Weissmüller szabaduszoda (későbbi Palatinus strand) használta1896-ban. Medencéit tarzanvízzel töltötték fel. Az üzleti és a spirituális siker leírhatatlan volt, de titkos körök és érdekeltségek nemzetbiztonsági okokra hivatkozva 1897-ben betiltották a használatát. Az ügyet 1000 évre titkosították és az aktákat közjegyző jelenléte nélkül elégették. Állítólag.

 A Tarzanvíz legfőbb előnyei:

 -A tüdő ki tudja belőle venni a zokszigént

-Nem fagy meg,  ezért -150 fokig is iható

-Nem forr,  ezért +200 fokig is iható

 -Elmennek vele a robbanómotorok, még a csomagtartóból is, zárt tartályból. Ergo: fogyasztás= nulla. (Emiatt mondjuk megölnek mindenkit, aki el akarja terjeszteni. Benzinkutakon egyelőre ne keressék!)

 -Elmondhatatlanul egészséges /különösen belélelgezve/, aki belélegzi, rögtön makká változik, de csak néhány másodpercre.

 -Lábnövesztő hatása van /lsd. Julia roberts/- ez végül is totál mellékes. Julia is csak véletlenül lépett bele Timbuktuban egy tarzanvíz-pocsolyába, miközben a Nepáli tv élő közvetítésében örökbe fogadott néhány igen ritka, kihalófélben lévő gyíkfajtát, és 49 árvagyereket.

 Jelenleg a következő ízesítésekkel kapható a színvonalasabb patikákban, pékségeknél és fodrászüzletekben (benzinkutaknál nem!)

 Csikk-ízű

Pocsolya-ízű

Talaj-ízű

Békanyál-ízű

Kardhal-ízű

Nád-ízű

Gödör-ízű

Szilva-ízű

Gőteháj-ízű

Ón-ízű

Réz-ízű

Króm-vanádium szulfit-ízű

Gránátalma-ízű

Ebihalmáj-ízű

Propeller-ízű

Gépolaj-ízű

Csokoládés hangyazsír-ízű

Pörkölt haj- és szőr ízű

Csalános

Égett vatta ízű

(terveztük fluorozott változatban, fogerősítés miatt,de korrekt labork azt mondták: inkább ne.)

 

 Érthetetlen okokból legkedveltebb a szilva és a gránátalma ízű.

 

Rendelés a hozzászólásokban! Vagy a fészbúkon!

 

A Tarzanvíz felhaszálási területei szinte kimeríthetetlenek…, türelmet kérek, WC a halastó mögött… (szerkesztői megjegyzés)

 

Néhány példa a főbb felhasználási területekre:

 -csökkenti a robbanómotorok belső kopó alkatrészeinek elhasználódását

 -szokatlan zajokra fluoreszkál és csipog (ezért riasztóberendezésként is felhasználható, valamint úfók elleni védelemre veteményekben) + gonosz szándékú közeledés esetén ráz.

 -a levéltetvek és egyéb kártevők kifinganak a csikk ízűnek még a szagától is

 -jól porítható, ezért olyan alkalmazási területeken is jól felhasználható, ahol súlyproblémás a folyékony víz szállítása (pl. űrkutatás). A porított tarzanvizet csak fel kell önteni sima vízzel 1:10-1:1000 arányban. 1:10 arányban nagyon erősen víz-ízű, a1:1000 arányban már alig-alig víz izű, inkább poloska. Főbb referencia felhasználók: NASA és egyéb űrkutatási hivatalok.

 -szublimált állapotban felgyorsítja a háziszárnyasok embrionális fejlődési szakaszát, ezért keltetőüzemekben közkedvelt. (a tarzanvíz szublimáló berendezés a héten akciós! régi lavórt, öntöttvas kályhákat beszámítunk; hitel nincs.)

 -sötétben félvezetőként, világosban szupravezetőként viselkedik, ezért felhasználása az elektronikai iparban is széles körű. (Vigyázat, homályban robban, de nem kicsit!-ezt viszont a hadi-iparban csipázzák, de nagyon. Sajnos. Hogy ne robbanjon olyan nagyot, azon még dolgozunk. Korai kísérleteink szerint a robbanás mértékét a sárga mezei tátika bibéjével nagymértékben lehet csökkenteni. Ennek egyelőre az a hátránya, hogy a sárga mezei tátika bibéjével kezelt tarzanvíz lokális mikro-feketelyukakat hoz létre drótszőrű kutyák alatt. A kísérletek során több kutya is eltűnt, de ezek meg fognak kerüli úgy 5-600 éven belül, ezt garantáljuk. Ha nem, akkor tévedtünk. Későbbi előkerülés nem kizárt.)

 A tartalom még bővülni fog, de jön a vizit, be kell fejeznem…

 

s©h & -AG-

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.