Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A patkányketrec

 

A patkányketrec

 

Adott egy patkányketrec, benne patkányok. A ketrecen kívül vannak a velük kísérletező „kétlábúak”.

 

Tételezzük fel, hogy a patkányok egy idő után elkezdik egymást halálra harapdálni, mert belezizzentek a szituba.

 

Ebben az esetben a patkányoknak egyetlen esélye marad a túlélésre, ha felismerik a helyzetüket és abbahagyják egymás öldöklését. Ha ezt nem teszik, a kétlábúak véget vetnek a kísérletnek és odadobják őket a kígyóknak, vagy egyszerűen csak végignézik, ahogy elintézik egymást.

 

Ha a patkányok, ahelyett, hogy abbahagynák egymás öldöklését, azzal kezdenek el foglalkozni, hogy elemzik a helyzetet..., hogy ez a kétlábú mekkora egy szemétláda, és ő tehet mindenről, satöbbi, akkor végük., mert az adott helyzetben nem a legfontosabb, leglényegibb dologgal foglalkoznak, ami az egyetlen esélyük lehetne.

 

A képlet egyszerű, vagy megbékélnek egymással, vagy végük. A kétlábúak nem számítanak. Ők olyan felettük álló hatalom, amit a patkányok nem fognak tudni legyőzni soha!

 

Patkányketrec=Föld, patkányok=emberek!

 

Ideje ezt felismerni!

 

Emberek, csak két dolog létezik valójában, ami fontos, a többi nem számít. A többi mind fikció! Csupa kitalált, nem létező dolog. Csak a létezésed és a bolygód létezése valós..., az országok, országhatárok, a népek, az államok, az etnikumok, a nemzetek, az összes vallás, az abszurd pénzrendszer, a politika, hivatalok, intézmények..., ez mind-mind fikció, valójában nem léteznek. Fiktív létezésük alapja puszta közmegegyezés, nem több. Ha holnaptól nem megy senki a sarki közértbe, az a közért meg fog szűnni létezni. Ha holnaptól nem megy senki egyetlen bankba sem, a bankok is megszűnnek létezni. (Sarkított példa.)

Az országhatárok pl. kitalált vonalak egy térképen. Ha odasétálsz és lenézel a földre, észre fogod venni, hogy nem létezik, nincs ott!

 

Egy nép (példának vegyük mondjuk a magyart, de vehetnénk bármelyiket) valójában nem létezik. Fiktív módon létezik ugyan, meg is lehet számolni a magyarokat, de a magyar nép nem éhes, nem fázik, nem szeret, nem megy szálka a kezébe, nem megy nyaralni, nem simogat meg egy macskát, nem szerelmes, nem lélegzik, nem dobog a szíve... ellenben egy „népet” fel lehet fegyverezni, és el lehet küldeni háborúzni. Abszurdum! Aki éhes, fázik, szeret, akinek szálka megy a kezébe, aki nyaralni megy, aki megsimogat egy macskát, aki szerelmes, aki lélegzik, akinek dobog a szíve, az TE vagy ember, nem a magyarok! Minden nép milliónyi részre van tagolva, ezért a létezésük csak fiktív. Az EGY-ÉN, ami létezik. Amivel traktálnak, az az átlag. Az átlag pedig egy matematikai fogalom, ergo létezése fiktív, mert az átlag egyénként nem él, nem létezik! Te nem az átlagfizetést költöd, hanem a sajátodat. Ez kinek jó, kinek rossz. De átlag nincs. Ha lenne, akkor elkölthetnéd havonta mondjuk az európai átlagjövedelmet, de ez nem fog menni. Meg kell érteni: az átlag neked 100%, ha téged érint. Ha egy „gyógyszertől” csak „átlag 1%” kap kiütést, de te kaptál, akkor nincs átlag, csak a kiütések vannak, hirtelen te magad lettél a 100%-os átlag, a kiütéseiddel együtt. Ilyen egyszerű.

 

A lényegre visszatérve: Ha egymást és/vagy a bolygót öljük, végünk, ez ennyire egyszerű!

Megkérek minden embert, hogy ne bántson más embereket, és ne bántsa a Földet! Ez mindannyiunk érdeke, mert az emberiség jelenleg veszélyben van, és mindeközben fiktív dolgokkal foglalkozik, nem a lényeggel. Ufókkal, gyíkemberekkel, pénzzel, egóval, politikával, háttérhatalommal..., ilyesmikkel. Ezek vagy vannak, vagy nincsenek, ezek vagy ezek, vagy azok... addig nem számít, amíg egymás öljük a ketrecben, mert ezek a dolgok csak a „kétlábúak a ketrecen kívül”, akik ellen nincs esélyünk. Akkor nincs, ha egymást kezdjük öldökölni. Akkor sose lesz..., ahogy sose volt. Belehajszoltak már minket két világháborúba és megszámlálhatatlan kisebbe a történelem során, ideje lenne ennek végre véget vetni! Annál is inkább, mert ami már elmúlt, az már nem létezik, ami pedig még nem történt meg, az meg még nem létezik. Csak a MOST létezik, csak azzal kell és szabad foglalkozni, a jelennel. Ha a jelened minden pillanatban rendben van és rendben tartod (gondolatban is!), akkor a jövőd is rendben lesz, ez törvényszerű.

 

Esélyünk csak akkor van, ha elkezdünk végre intelligens lények módjára viselkedni és gondolkozni!!! MOST. Majd aztán ráérünk a fikciókra is.

 

 

Utóirat:

 

Katonák, rendőrök és egyéb „fegyveresek”! Dobjátok el a fegyvereket, amíg nem késő. Gyilkolászni, lövöldözni menjen az, aki ilyesmit kitalál, és ilyesmire uszít. Menjen egyedül, vagy a többi őrült haverjával! Csinálják ki ők egymást, legyenek ők a patkányok! De ne MI!

 

BÉKE VELETEK, TESTVÉREIM!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.