Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Világszerte hódít a legújabb magyar találmány:


A DIGITÁLIS LÉGYCSAPÓ !!!!!!! , azaz a DLCS (made in hungary)

manapság már mindent digitalizálnak, az iskolákban sem fatábla van már krétával. az már nem divat, mert túl olcsó! már felváltották a digitális táblák, úgy 4 millió darabja (nem 50 Font!)... az nem számít, ha a csóró szabolcsi gyerekekre rászakad a tetőszerkezet, de a tábla digitális!!! igaz, arra is rászakad a tető, de mindegy, egyrészt biztosítva van, másrészt meg már ki van fizetve, a zsé meg már rég szét lett osztva...

azt még nem tudom, hogy egy légycsapó hogy a francba lesz digitális, meg mi a jó büdös rák értelme van egyáltalán, de ha a fatábláknál megoldották, akkor erre is lesz valami megoldás! annak sincs semmi értelme, mégis megcsinálták. az, hogy a gyerekek lassan nem tudnak már írni meg olvasni, az totálisan mellékes, a zsé a lényeg!
mindenesetre a digitális légycsapó jó drága lesz, annyi szent, mert ha nem lenne drága, az eu-pályázatok listájára nem kerülhetne fel. én olyan 1,5-2 millióra gondoltam, elkelne minden háztartásban több is, lehetne rá hitelt is felvenni, meg minden! lenne gyerek méretben is, el kell majd érni, hogy az iskolákban a diákok között legyen vér-ciki, ha valakinek nincs, vagy túl olcsó van, vagy netán még az analóg szerkezetűt használják! valahogy ugyanúgy, mint a mobiltelefonnál meg a fényképezőgépeknél!
ahogy írom soraimat, rögtön meg is lett a megoldás!!! a digi-légycsapóba is kéne telefont meg kamerát szerelni, meg wapozni és netezni is lehet majd vele. és ha ez már így lesz (már pedig így lesz, azt garantálom) akkor kézenfekvő a megoldás is.
olyan telefonokat kell gyártatni, amik viszonylag jól (de azért nem túl jól) bírják az ütéseket, és akkor hopp, már csak egy csini kis nyelet kell rájuk szerelni, és máris készen van a digitális légycsapó.

a találmányt már le is védettem 123 országban, úgyhogy nem sokára full gazdag leszek...

kenyából már pl. meg is rendelték az első 100.000 db-ot, nem csoda, ott elég sok a légy! az a szerencsém, hogy az ENSZ meg a WHO is nagy üzleti lehetőségeket lát a találmányban, úgyhogy minen bizonnyal nemzetközi segélyszerződésekkel lesz megtámogatva a biznisz! és az emberek meg amilyen hülyék, örülni fognak annak, hogy "bámulatos, hol tart ma már a tudomány" !!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hátesz tissszta avangárd!

(kmfff!, 2009.12.21 14:37)

hátesz tissszta avangárd! kmfff!

digitál csillag

(digitálsámán, 2009.03.11 16:57)

ez megörült...

légy a holdon

(sch, 2009.03.11 16:33)

a digitális légyen a nasa már túl van, 1987-ben repült fel az első digitális légy a holdra

nincs címe a légynek

(Digitális légy , 2009.03.11 16:19)

Szóval én voltam az előbb is,a digitális légy,
csak olyan ideges lettem a hír olvastán,hogy diditálisat írtam .Légytől még ez sem szar,bár a digitális légy azért nem hasonlítható össze az analóggal.

légynek címe???

(diditális légy, 2009.03.11 16:16)

anyádat csapkodd!